Nájemné bytů v Karviné a faktory, které je ovlivňují

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se věnuje tématu nájemného. Je zde zkoumána výše nájemného v Karviné a faktory, které ji ovlivňují. Jde o dispozici bytu, druh stavby, vlastnictví, dále o to, zda k bytu náleží balkon či lodžie, nebo je v domě výtah. Diplomová práce se také zabývá tzv. hornickými byty, které jsou specifické pro město Karviná.
This thesis deals with the topic of rent. The level of rent in Karviná and the factors which influence it are investigated. Mainly apartment layout, type of building, ownership, whether a balcony or loggia belongs to the flat, or if there is a lift in the house. The diploma thesis also deals with the so-called mining flats, which are specific to the town of Karviná.
Description
Citation
JENDRYŠČÍKOVÁ, A. Nájemné bytů v Karviné a faktory, které je ovlivňují [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Monika Doležalová (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2018-06-21
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Nájemné bytů v Karviné a faktory, které je ovlivňují. Závěrečnou práci obhajovala srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla. Na doplňkové otázky od vedoucí závěrečné práce částečně odpověděla. Ing. Monika Doležalová položila otázku: Jestli dochází a případně z jakého důvodu dochází k poklesu nájemného v závislost na velikosti bytu? Ing. Michal Novotný, Ph.D. položil otázku: V práci uvádí, že podklady byly získány z S-realit a pouze z pěti lokalit proč? Ing. Tomáš Matras položil otázku: V práci uvádíte i družstevní byty, informace o těchto bytech máte přímo od družstev? Rozdělovala jste ceny včetně energii? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil . Obhajoba: C
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO