Návrh řízení rizik vybraného podnikatelského subjektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce s názvem Návrh řízení rizik vybraného podnikatelském subjektu se zabývá řízením rizik ve firmě Adient Czech Republic k.s, která je výrobcem automobilových sedaček. Práce je rozčleněna na tři části teoretickou, analýzu současného stavu a vlastní návrh řešení. V teoretické části práce jsou popsány poznatky z oblasti řízení rizik. V další části práce je provedena analýza firmy a návrh vhodných řešení a opatření ke snížení rizika a dále ekonomické zhodnocení těchto návrhů.
Master's Thesis: The risk management proposal of a chosen business entity is focused on managing risks in a company Adient Czech Republic k.s. which is mainly a producer of car seats. The thesis is divided into three parts: theoretical, analysis of a current state and personal suggestion for solution. Theoretical knowledge of risk management is described in the theoretical part of the thesis. It is followed by a performed analysis of the company, suggestion of suitable solutions, actions for risk reduction and also economical evaluations of these proposals.
Description
Citation
ČERVINKA, P. Návrh řízení rizik vybraného podnikatelského subjektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) Ing. Anikó Molnárová (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-25
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Návrh řízení rizik vybraného podnikatelského subjektu. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO