Rizika spojená s investováním do vybraných kryptoměn a jejich vyhodnocení za využití fuzzy logiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se s využitím fuzzy logiky a pokročilých metod rozhodování zabývá návrhem modelu využitelným při řízení rizik plynoucích z výběru investičních aktiv (kryptoměn). Ke tvorbě expertního modelu bude v největší míře využit Fuzzy Logic Toolbox programového prostředí MATLAB.
The diploma thesis deals with the application of fuzzy logic and advanced decision-making methods for designing a model that can be used in the management of risks related to investment assets (cryptocurrencies) selecting. For a model creation there will be mainly used Fuzzy Logic Toolbox of MATLAB programming environment.
Description
Citation
BRÜCKNER, J. Rizika spojená s investováním do vybraných kryptoměn a jejich vyhodnocení za využití fuzzy logiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-27
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Rizika spojená s investováním do vybraných kryptoměn a jejich vyhodnocení za využití fuzzy logiky. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO