Audit účetní závěrky vybrané firmy se zaměřením na oblast stálých aktiv

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je zpracovat audit účetní závěrky společnosti DELTA, a. s. se zaměřením zejména na oblast dlouhodobého majetku. Vybraná akciová společnost se zabývá zpracováním a prodejem dřeva, a dále zásobováním sléváren a oceláren feroslitinami a kovy. Výchozími informacemi pro postup a vypracování auditu účetní závěrky jsou teoretická a analytická část práce, ze kterých se následně vychází v praktické části, kde jsou aplikovány vybrané auditorské postupy v oblasti dlouhodobého majetku a navrženy konkrétní doporučení pro společnost.
The purpose of this thesis is to prepare the audit of the financial statements of DELTA, a. s., focusing in particular on long-term assets. The selected company deals with the processing and sale of wood, and the supply of foundries and steelworks with ferro-alloys and metals. The default information for the procedure and making audit of the financial statements is the theoretical and analytical part of the thesis, which is then based in the practical part, where are applied selected audit procedures in field of long-term assets and suggested specific recommendations for the company.
Description
Citation
KUČEROVÁ, M. Audit účetní závěrky vybrané firmy se zaměřením na oblast stálých aktiv [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Drahomíra Pavelková, Dr. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mikulica (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
otázky oponenta - částečně odpovězeno inženýrka Beranová - Uvažovala jste i o jiném způsobu rozdělení společnosti, např. na mateřskou a dceřinné společnosti? - odpovězeno inženýrka Estélyi - Podle jakých kritérií jste zvolila konkrétní podnikový informační systém? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO