Vytvoření výukových podkladů pro práci ve vývojovém prostředí Logo! Soft Comfort

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Mým úkolem je seznámit se s logickým programováním v softwaru LOGO! Soft Comfort, popsat ho a navrhnout ukázkové úlohy. V této práci bych chtěl studentům pomoci pochopit tuto problematiku logického programování. Chtěl bych aby díky mé práci bylo pro budoucí studenty programování tohoto PLC jednodušší a snazší. Představím a popíšu zde výše zmiňovaný software, jeho prvky a vše budu demonstrovat na navržených příkladech.
My task is to become acquianted with logical progamming in software LOGO!Soft Comfort, describe it and project demonstration excercises. In this schoolwork I would like to assist in understanding of questions about logical progamming. My idea is that my work will help to the future students to make progamming of this PLC much more simple and easy. I will present and describe this software and its parts and everything I will show on the proposed examples.
Description
Citation
KOLÁŘ, S. Vytvoření výukových podkladů pro práci ve vývojovém prostředí Logo! Soft Comfort [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Aplikovaná informatika a řízení
Comittee
prof. Ing. Ivan Taufer, DrSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Olehla, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Němec, CSc. (člen) doc. Ing. Martin Halaj, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondrej Liška, CSc. (člen) Ing. Tomáš Marada, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO