Výluky kolejí na jednokolejných železničních tratích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá popisem, analýzou a vyhodnocením výluk kolejí na jednokolejných železničních tratích, za účelem zvýšení kvality poskytovaných služeb ze strany SŽDC. Nejprve je popsána oblast železniční dopravy, a to zejména z legislativního hlediska na základě zákonů a předpisů. V dalších kapitolách je popsán cíl práce, jednotlivé vstupní dokumenty, způsob jejich analýzy. Pátá kapitola je zaměřena na konkrétní vybrané tratě, následuje porovnání jednotlivých schvalovatelů a analýza prováděných prací. Nakonec jsou sumarizovány a zhodnoceny výsledky analýzy a popsány závěry s případnými doporučeními.
The Bachelor thesis deals with subscribing, analysis and evaluation of track possesion on the single-track railway lines for purpose of improvement quality of services which are provided by Czech Railway Infrastructure Manager. First of all is described field of railway environment mainly by the law and regulations. After this chapter is described target of the thesis, inputs, the way of analysis. The fifth chapter pursues selected lines and compares them. And in the end of the thesis there are evaluations, conclusions and possible advices for the future.
Description
Citation
BISKUP, Z. Výluky kolejí na jednokolejných železničních tratích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO