Zaměření skutečného stavu Křižíkova náměstí v Táboře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je zaměření skutečného stavu Křižíkova náměstí v Táboře po proběhlé komplexní rekonstrukci. První část práce se zabývá přípravnými pracemi, tvorbou pomocného bodového pole a měřickými pracemi. Druhá se zabývá zpracováním naměřených dat a tvorbou účelové mapy. Výsledná mapa je vyhotovena v měřítku 1:200, ve 3. třídě přesnosti dle ČSN 01 3410 a je připojená do závazných referenčních systémů S-JTSK a Bpv.
The aim of this bachelor thesis is survey of the actual state of Krizikovo namesti in Tabor after a complex reconstruction. The first part addresses with preparatory work, creation of auxiliary point field and measurement work. The second part addresses the processing of measured data and the creation of a purpose map. The resulting map is made in scale of 1: 200, in the 3rd class of accuracy according to ČSN 01 3410 and is connected to the binding reference systems S-JTSK and Bpv.
Description
Citation
HUBÁČEK, D. Zaměření skutečného stavu Křižíkova náměstí v Táboře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO