Gmont Cable s.r.o., závod na výrobu kabelů

Abstract
Předmětem této práce bylo zhotovení projektové dokumentace, skládající se z dokumentace pro stavební povolení, dokumentace pro provádění stavby a návrhu architektonického detailu. Ten vychází z funkce stavby a tvoří tak přidanou hodnotu. Projekt jako takový je založen na architektonické studii, která byla zpracována v rámci dřívější ateliérové práce. Práce řeší návrh výrobního závodu firmy Gmont Cable s.r.o., zaměřující se na výrobu a montáž kabelových svazků, kabelů a vodičů. Závod má být umístěn v Brně na ulici Těžební na místě současného brownfieldu. Návrh pojednává jak o samostatné stavbě, tak i o návaznosti na přilehlé okolí.
The aim of this thesis is to prepare a project documentation containing necessary documents for obtaining a building permit, construction documentation, and design of architectonical detail. The detail itself is inspired by the function of the building, which introduces additional value into the project. Background architectonical study for this project was prepared as a part of atelier course during one of the previous semesters. The thesis focuses on the design of manufacturing plant for Gmont Cable s.r.o. working in electric cables and conductors industry. The plant should be situated on one of Brno's brownfields on Těžební street. The design includes the building itself as well as surrounding situation.
Description
Citation
SKLÁDANÁ, J. Gmont Cable s.r.o., závod na výrobu kabelů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura pozemních staveb
Comittee
Date of acceptance
2018-06-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO