Realizace technologické etapy vrchní stavby polyfunkčního domu v Uherském Brodě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je stavebně technologický projekt novostavby polyfunkčního domu v Uherském Brodě. Práce obsahuje technické zprávy, řešení dopravních tras, technologické předpisy pro zhotovení svislých konstrukcí ze systému Porotherm, MaxPlus a ze železobetonu. K technologickým předpisům je dále vypracován kontrolní a zkušební plán, návrh zařízení staveniště včetně technické zprávy a návrh strojní sestavy. Dále je vypracována bezpečnost práce, časový plán a rozpočet pro obě varianty.
The content of this bachelor's thesis is a building-technological project of the new building of a polyfunctional building in Uherský Brod. The work includes technical reports, solutions for transport routes, technological rules for making vertical constructions from Porotherm, MaxPlus and reinforced concrete. A control and test plan and design of the plant site including with technical report and a design of the machine assembly are also elaborated on the technological regulations. Furthermore, work safety and timetable and a budget for both variants are developed.
Description
Citation
SEMÉNKA, P. Realizace technologické etapy vrchní stavby polyfunkčního domu v Uherském Brodě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO