Rodinný dům s kadeřnickým salonem, Česká

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je novostavba rodinného domu v České u Brna. Objekt je navržen jako samostatně stojící, částečně podsklepený dvoupodlažní rodinný dům s kadeřnickým salonem a venkovním bazénem. Dům bude sloužit jako trvalé bydlení pro čtyřčlenu rodinu. Jako konstrukční systém byl zvolen systém Porotherm. Stropní konstrukce je navržena ze stropních nosníků POT a vložek MIAKO. Podlaží jsou propojena železobetonovým monolitickým schodištěm. Pro zateplení byl zvolen systém ETICS. Zastřešení objektu je řešeno plochou a šikmou střechou. Garáž je součástí rodinného domu a je určena pro dvě osobní vozidla. Projekt bakalářské práce byl zpracován v programu ArchiCad. Vizualizace též v programu ArchiCad a také programu Artlantis. Veškeré konstrukce odpovídají platným normám ČSN.
This bachelors thesis is focused on design of newly-built single-family house in the village of Česká at Brno. It is designed as a detached building with two floors and partial basement, hairdressing´s salon and outdoor swimming pool. It will be in service as permanent residence for a family with four members. The structural systems was chosen of Porotherm systems. The ceiling structure is designed from ceiling beams POT and inserts MIAKO. The floors are connected by a reinforced concrete monolithic staircase. The thermal insulation is provided by the ETICS systems. The roof of the house will be designed as flat and sloping roof. The house plan cantains also a two-car garage. The project was designed in ArchiCad and 3D model was made in Artlantis. All the conctructions are in Czech Technical standarts
Description
Citation
RÁSOCHOVÁ, L. Rodinný dům s kadeřnickým salonem, Česká [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO