Zaměření lokality Björnsonův sad v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá tachymetrickým zaměřením a vyhotovením účelové mapy v lokalitě Björnsonův sad v Brně. Daným účelem mapy je vedle obvyklého obsahu účelové mapy navíc zaměření průřezů kmenů, výšek a šířek korun stromů. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Výsledkem práce je účelová mapa v měřítku 1:500 ve 3.třídě přesnosti podle ČSN 01 3410. Mapa je vyhotovena v geodetickém referenčním systému S-JTSK a výškovém systému Bpv.
This bachelor thesis is about tacheometric measurement and creation of purpuse map in the area of Björnson park in Brno. The purpose of the map besides the usual content of the purpose map is comlemented by measurement of diameter of tree trunks, heights and widths of tree crowns. This work is divided into theoretical and practical part. Result of the work is purpose map in the the scale of 1:500 in 3. class of accuracy according to ČSN 01 3410. Map is created in the geodetic reference system S-JTSK a altitude system Bpv.
Description
Citation
TRČKA, V. Zaměření lokality Björnsonův sad v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO