Vzduchotechnika restaurace
Airconditioning of restaurant
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnického zařízení pro restauraci. Zařízení je navrženo tak, aby splňovalo hygienické, provozní a funkční požadavky na vnitřní mikroklima. Úkolem tohoto zařízení je doprava čerstvého vzduchu do interiéru a odvod znehodnoceného vzduchu. Výpočtová část je zpracována na úrovni prováděcího projektu. Teoretická část je zaměřena na zpětné získávání tepla. This bachelor´s thesis deals with the designing of airconditioning of restaurant. The system is designed to meet the hygienic, operational and functional requirements for indoor microclimate. The task of this system is transport of fresh air to interior and transport of degraded air out of the building. Computational part is designed on implementation project level. The theoretical part is focused on heat recovery.
Keywords
Vzduchotechnika, zpětné získávání tepla, tepelný zisk, tepelné ztráty, hluk, klimatizace, distribuce vzduchu, restaurace, Airconditioning, heat recovery, thermal gain, thermal loss, noise, air distribution, restaurantLanguage
čeština (Czech)Study brunch
Pozemní stavbyComposition of Committee
Date of defence
2018-06-13Process of defence
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájenaPersistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/84831Source
ZAORALOVÁ, K. Vzduchotechnika restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.Collections
- 2018 [781]