Mobilní a webová aplikace pro podporu skupinové práce

No Thumbnail Available
Date
Authors
Polanský, Petr
ORCID
Advisor
Herout, Adam
Referee
Špaňhel, Jakub
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zaobírá návrhem a implementací mobilní a webové aplikace sloužící pro podporu práce v týmu. Jednotliví členové v pravidelných intervalech posílají reporty o své provedené práci pro porovnání se s ostatními. V první části práce je popsána analýza problému a motivace pro vytvoření takové aplikace. Dále jsou popsány a zhodnoceny podobné aplikace, podporující týmovou práci, platforma Android a všechny technologie potřebné pro vývoj. V návrhu jsou popsány jednotlivé obrazovky mobilní aplikace, historie jejich návrhu a návrh webové aplikace. Nakonec je popsána implementace a testování.
This master's thesis describe design and implementation of mobile and web application for supporting group work. Every team member send his work report in specific time period for compare themself with each other. In first part is described analysis and motivation for this application. Next chapters inform about similiar applications, Android platform and used technologies. In design chapter are described screens of mobile application, history of their design and web application design. In the last chapter is described implementation and testing.
Description
Citation
POLANSKÝ, P. Mobilní a webová aplikace pro podporu skupinové práce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management a informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm E. Otázky u obhajoby: Jakým způsobem byla získávána zpětná vazba od uživatelů? Pokud byl na sběr zpětné vazby použit dotazník, jaké obsahoval otázky? Jaké prvky gamifikace by bylo vhodné do aplikace přidat pro zvýšení motivace uživatelů zadávat reporty?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO