Migrační framework v systému SAP

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této diplomové práce je analyzovat proces migrace dat v rámci SAP systému a na základě této analýzy poté vhodně navrhnout a implementovat migrační framework, který bude využíván pro migrování dat mezi systémy SAP. Celý migrační framework i samotný proces migrace je vybudován na technologické platformě SAP NetWeaver a vyvíjen v jazyce ABAP. Funkčnost frameworku je představena pomocí případové studie, která je reprezentována vhodnou sadou dat.
The goal of this diploma thesis is to analyze process of migration data within the scope of SAP systems. Based on this analysis suitably desing and implement migration framework that will be used for migration of data between SAP systems. Entire migration framework and migration proces is built on technological platform SAP NetWeaver and is implemented in programming language ABAP. Functionality of the framework is presented by the case study that is represented by proper data set.
Description
Citation
HANÁK, T. Migrační framework v systému SAP [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management a informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: V práci zmiňujete, že je vaše řešení zaměřeno na SAP/ISU pro obchodníky s eleltřinou apod. Jak složité by bylo váš framework upravit, aby jej bylo možné použít i pro jiná řešení využívající SAP?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO