Mobilní aplikace pro Studis VUT

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vývojem mobilní aplikace v operačním systému Android pro informační systém VUT. Teoretická část práce se věnuje operačnímu systému Android a jeho základním prvkům užívaným při tvorbě aplikace, v textu je rozebrán také design a architektonický návrh mobilních aplikací. Zásadní část práce se věnuje popisu implementace vytvořené aplikace a jejímu testování na uživatelích. V závěrečné části práce je vývoj aplikace a testování uživatelů zhodnoceno a je navržen další možný vývoj aplikace do budoucna.
Bachelor thesis deals with the development of mobile application in Android for VUT information system. The theoretical part of the thesis describes Android operating system and its basic elements used in the application development process, the text also describes the architectural design of mobile applications. The main part of the thesis deals with the implementation of the application and its testing on the users. In the final part of the thesis, the application development and user testing are assessed, and further possible development of the application for the future is proposed.
Description
Citation
SMYČKA, J. Mobilní aplikace pro Studis VUT [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (místopředseda) Ing. Jaroslav Rozman, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "D". Otázky u obhajoby: Jaké jsou cíle aplikace? Jakou funkčnost by aplikace měla poskytovat studentům?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO