Studie logistiky opatřování s vazbami na produkční procesy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce „Studie logistiky opatřování s vazbami na produkční procesy“ je zanalyzovat nynější situaci logistických procesů opatřování, v návaznosti na efektivní odběratelsko-dodavatelské vztahy a procesy nákupu. V teoretické části si představíme zvolený podnik Robe show lighting s.r.o. a jeho předmět podnikání. Seznámíme se s obecnými principy a metodami, které se uplatňují v opatřovací logistice. V praktické části zanalyzujeme současnou situaci procesů objednávání, nákupu, řízení zásob, dopravy a skladování v této firmě a na základě této analýzy navrhneme zlepšení některých procesů, aby bylo dosaženo plynulosti produkčního procesu při optimálních nákladech.
The subjekt of the diploma thesis „The Study of Purchasing with the linkage to Production Processes“ is to analyze actual situation of the purchasing logistics processes with the linkage to effective suplier-concumer relationships. In the theoretical part there will be an introduction of our chosen company Robe show lighting s.r.o. and its business focus. We will explain general principles and methods of purchasing logistics. The practical part contains an analysis of actual situation of logistics processes of the company, such as ordering, purchasing, stock management, transportation and storage. Based on this analysis we will suggest several improvements to achieve uninterrupted production process with optimum costs.
Description
Citation
BAMBUŠEK, M. Studie logistiky opatřování s vazbami na produkční procesy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jiří Baťka (předseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2009-06-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO