Návrh na změnu systému odměňování a motivace zaměstnanců ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce pojednává o motivaci, hodnocení a systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti. Systém odměňování musí být nastaven tak, aby ho zaměstnanci vnímali jako srozumitelný a spravedlivý, a tím byli motivování k lepší práci. Cílem této práce je na základě teoretických znalostí, které budou vymezeny v první části práce, a následných analýz současného stavu společnosti v části druhé navrhnout takový systém odměňování, který přispěje k větší spokojenosti zaměstnanců a jejich lepšímu pracovnímu zapojení, a tím i ke zvýšení výkonnosti společnosti.
The contens of my dissertation deal with motivation, assessment and system of rewarding for employees in a choosed firm. The system of rewarding must be setted up to be understanable and fair for employees and so they could be motivated to a better achievement. The aim of this dissertation is in terms of theoretical knowledge that will be delimitated in the first part of this dissertation and consecutive analyse of present situation of a firm in the second part of my dissertation to propose such a system of rewarding that is going to contribute to bigger satisfaction and better job participation of employees and so to raise productivity of a firm.
Description
Citation
RAŠNEROVÁ, M. Návrh na změnu systému odměňování a motivace zaměstnanců ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Pavelková Drahomíra, Dr. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO