Návrh na změnu systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Systém hodnocení a odměňování zaměstnanců je součásti řízení lidských zdrojů v rozvíjejících se společnostech. Cílem této diplomové práce je analyzovat současný systém hodnocení a odměňování zaměstnanců firmy KELLER – speciální zakládání, spol. s r.o. a tvorba lepšího motivačního programu pro zvýšení jejich pracovní výkonnosti. V teoretické části diplomové práce jsou zpracovány literární zdroje a informace k tématu hodnocení a odměňování zaměstnanců. Praktická část navazuje na teoretické poznatky hodnocení a odměňování zaměstnanců a předkládá návrh a doporučení pro vytvoření systému nového podle potřeb společnosti se snahou o zlepšení způsobu hodnocení a odměňování zaměstnanců.
The system of evaluating and rewarding employees is a part of human resources management in developing companies. To analyze the current system of evaluating and rewarding the employees of the company KELLER, is the aim of this thesis - special creation of Ltd and creation of better motivation plan to increase their working efficiency. In the theoretical part of the thesis there are processed literary sources and information on the topic of evaluating and rewarding employees. The practical part concurs theoretical knowledge of employees evaluation and reward and makes suggestions and recommendations to create a new system according to company needs with an effort to improve the way of employees evaluation and reward.
Description
Citation
SVOBODOVÁ, P. Návrh na změnu systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Martin Slezák (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO