Podnikatelský záměr rozvoje firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem bakalářské práce „Podnikatelský záměr pro rozvoj malé firmy“ je poskytnout návod jak rozvinout malou firmu na úspěšnou střední firmu, která bude mít reálný předpoklad uplatnit se na současném trhu. Bakalářská práce se skládá z části teoretické, z analýzy problémů a z vlastního návrhu řešení. V teoretické části jsou uvedena klíčová východiska a poznatky, které jsou aplikovány v další části práce. Analýza je zaměřena na současné a budoucí prostředí firmy. Na základě závěrů plynoucích z analýz jsou formulována konkrétní doporučení. Návrh je zpracován do uceleného postupu, jenž poskytuje návod k dosažení firemního rozvoje.
The aim of my Master thesis “Business Plan for the Development of a Small Company“ is to provide a solution to how to develop a micro-company into a successful small company, which will have a real potential to find its stable position on the current market. My Master thesis consists of a theoretical part, problem analysis and my own proposal of the solution. The theoretical part deals with the key findings and solutions, which are further applied in the next part of my work. Analysis is focused on present and future company environment. Concrete recommendations have been formulated on the basis of analysis conclusions. The final proposal is formulated into a complex procedure, which provides the way to reach company development.
Description
Citation
MAYER, D. Podnikatelský záměr rozvoje firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Jan Solař, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2009-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO