Zabezpečení počítačových sítí s protokolem IPv6

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem diplomové práce je analýza útoku na lokální síte s protokolem IPv6 a ochran proti temto útokum spolu s metodikou zabezpecení.
The objective of the diploma thesis is the analysis of network attacks on local area networks with IPv6 protocol and defenses against these attacks along with methodology of the security process.
Description
Citation
GEYER, L. Zabezpečení počítačových sítí s protokolem IPv6 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Karel Burda, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Vozňák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Skapa, Ph.D. (člen) Ing. Stanislav Uchytil, Ph. D. (člen) doc. Ing. Kamil Říha, Ph.D. (člen) Ing. David Kubánek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Hajný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-06
Defence
otázky komise: ukažte lab. úlohu, diskuze k citování v textu Komise nesouhlasí s názorem oponenta a domnívá se, že práce není plagiátem. Student hrubě nedodržel citační etiku, nicméně z textu práce je zřejmé, které znalosti a postupy jsou převzaté z literatury. V textu jsou popisovány notoricky známé techniky, o jejichž autorství nevznikají pochyby. Student nikde přímo neuvádí cizí výsledky za své vlastní. Rovněž nebyla nalezena přesná shoda textu s internetovými zdroji.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO