Vývojový modul s 32bitovým procesorem typu ARM

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Náplní této práce je vytvořit podrobný popis 32bitových procesorů typu ARM. Čtenář bude seznámen s jednotlivými rodinami procesorů architektury ARM, s možnostmi vývoje aplikací pro tyto procesory. Aplikace se v převážné většině již nevyvíjí v jazyce symbolických adres (assembler), ale s výhodou se používají vyšší programovací jazyky (C/C++). Je zde pojednáno o vývojových nástrojích, které do značné míry usnadňují vývoj nových aplikací. Tato práce také obsahuje kompletní návrh a popis vývojové desky s mikropočítačem Atmel AT91SAM7S64 (se zdrojovým kódem vzorové aplikace).
The content of this thesis is to create a detailed description of 32-bit ARM-based processors. Reader will be inform about the each one of the family of ARM-based processor, about the options of creating applications for these CPUs. The Applications are commonly developed by using the C/C++ language. This text also deal's with the development environments. These tools are making easier the development of new applications. This thesis also contains a complete design and description of development board with Atmel AT91SAM7S64 MCU (with sample of source code included).
Description
Citation
JŮN, L. Vývojový modul s 32bitovým procesorem typu ARM [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Miroslav Kasal, CSc. (předseda) prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Fedra, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Pavel Horský (člen) Ing. Ivo Hertl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-08
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO