Sběr a zpracování dat z přístupových bodů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá sběrem a zpracováním dat z přístupových bodů. Na začátku se seznámíme se SNMP protokolem a MIB databázemi. Dále jsou zde popsány způsoby získání dat. Další část popisuje zpracování dat. Nejprve pomocí klouzavých průměrů a svícového grafu, poté výpočet predikovaných hodnot. Nakonec je popsán program, který získá data a vykreslí je do grafů.
This work deals with gathering and processing of access point data. At the beginning, we introduce the SNMP protocol and MIB databases. Additionally, there is ways to gather data. The next section describes data processing. First, using moving averages and candelstick chart, then calculate the predicted values. Finally, it describes a program that gather data and draws them into the charts.
Description
Citation
KISLINGER, J. Sběr a zpracování dat z přístupových bodů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) doc. Ing. Karol Molnár, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Kohoutek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Vajsar, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Hošek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Růčka (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Jaký byl velký rozdíl mezi naměřenými a predikovanými hodnotami?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO