Rodinný dům se zázemím pro teraristiku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem projektu rodinného domu se zázemím pro teraristiku. Dům je navrhován jako třípodlažní, jedno podlaží je tvořeno suterénem. Použitý konstrukční systém je Porotherm. Dům je navržen jako nadstandardní pro rodinu s dvěma až třemi dětmi. Dům má mnoho prostoru pro relaxaci a zábavu. Součástí domu je místnost pro teraristiku, samostatná prádelna, technická místnost a několik skladovacích prostor. Pohodu z bydlení doplňuje velká zahrada se zahradním jezírkem, určeným pro chov okrasných ryb.
This thesis describes the design of the project a family house with a background for the terraristics. The house is designed as a three-floor, one floor is composed of basement. Structural system is used Porotherm. The house is designed as a premium for a family with two or three children. The house has plenty of room for relaxation and fun. In the house is a room for the terraristics, separate laundry room, utility room and several storage areas. Housing complements the wellbeing of a large garden with a pond for ornamental fish breeding.
Description
Citation
UCHYTIL, S. Rodinný dům se zázemím pro teraristiku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO