Zjištění vlivu krnovského obchvatu na ceny RD nacházejících se v jeho bezprostřední blízkosti a dopad odklonu dopravy na cenu RD v centru města.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce „Zjištění vlivu krnovského obchvatu na ceny RD, nacházejících se v jeho bezprostřední blízkosti a dopad odklonu dopravy na cenu RD v centru města“ má za úkol zjištění vlivů silničního obchvatu na ceny rodinných domů. Při plnění tohoto úkolu bylo použito více druhů metod oceňování, jako jsou například nákladová metoda dle cenového předpisu, porovnávací metoda dle cenového předpisu a porovnávací metoda Standardní jednotková tržní cena SJTC (nevyhlášková). Závěrem diplomové práce je samotné zjištění vlivu silničního obchvatu na ceny rodinných domů, nacházející se v jeho bezprostředním okolí a dopad odklonu na ceny rodinných domů v centru města Krnova.
The Master’s thesis „Determination of the Impact of Krnov Bypass on Prices of Detached Houses in its Close Proximity and the Effect of Traffic Diversion on Detached House Prices“ has as one’s task a determination of the influences of a by-pass road on the prices of family houses. In pursuance of this task it has been used several kinds of the valuation methods, as for example the cost approach according to the price order, the comparative method according to the price order and the comparative method Standard unit market price (non-promulgation). In the conclusion of the Master’s thesis there is a separate determination of the influence of the by-pass road on the prices of the family houses, which are located in its neighbourhood and the impact of a deflection on the prices of the family houses in Krnov city centre.
Description
Citation
SUCHOMEL, J. Zjištění vlivu krnovského obchvatu na ceny RD nacházejících se v jeho bezprostřední blízkosti a dopad odklonu dopravy na cenu RD v centru města. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2012-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO