Metody a kroky řešení problémů s kvalitou v průmyslové praxi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládaná práce se zabývá přístupy a metodami, které se používají pro účely řešení problémů s kvalitou (plánování a zlepšování kvality), dále pak softwarovými nástroji každé z metod. Základním zaměření práce je podat informace o existujících metodách. V praktické části jsou uvedeny případové studie základních metod pro řešení problémů s kvalitou.
This work deals with approaches and methods, which uses for purposes problem solving with quality (planning and improving quality), and software tools every method. Basic sight this work is give information on existent methods. In practical part are introduce case studies of basic methods for problem solving with quality.
Description
Citation
KONEČNÝ, Z. Metody a kroky řešení problémů s kvalitou v průmyslové praxi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Bača, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Frk, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Zatloukal (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student seznámil komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl následující otázky: Otázky oponenta: 1. Jaký je rozdíl mezi prototypem a vývojovým vzorkem? 2. Kolik nových metod bylo řešeno v rámci práce? 3. Jaké je kriterium při volbě počtu intervalu u histogramu? Zdůvodněte a uveďte příklady. Otázky komise: - jaké jsou vaše přínosty práce? - popis jednotlivých metod / citace - vysvětlete název sekce "7 nových metod"
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO