Posouzení informačního systému firmy XY, a.s., Pardubice a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o analýze současného informačního systému reálné společnosti. Pomocí analytických metod zkoumá a hodnotí informační systém. V práci jsou uvedeny klady a zápory současného používání informačního systému. Dále jsou zde uvedena možná řešení a vybráno to řešení, které by mělo společnosti přinést podporu pro neustálý růst a zvyšování její konkurenceschopnosti.
Bachelor‘s thesis deals with real company’s information system. Using analytical methods to research and evaluate this system leads to the list of strengths and weaknesses of current solution. Next point is to offer several new possibilities and choose the right one which should bring support for constant growth of company’s market value.
Description
Citation
BARVA, D. Posouzení informačního systému firmy XY, a.s., Pardubice a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO