Zvýšení efektivity prodeje s podporou multimediálních technologií

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na multimediální reklamní techniky, zhodnocení jejich účinnosti i finanční náročnosti. Jsou zde uvedeny důležité aspekty, kterými je třeba se řídit při působení na potenciálního zákazníka. V práci je provedeno zhodnocení dosavadní reklamy Westernového městečka s.r.o. u Boskovic a navržena reklama pomocí videoprezentací. Jsou zde uvedeny příklady vybraných firem, které nabízejí reklamu pomocí LED obrazovek na frekventovaných místech v Brně. Jsou analyzovány ekonomické aspekty a prognózy návratnosti či zisku. V práci je přiložena videoprezentace pro reklamu tohoto zábavného parku vytvořená v programu iMovie.
This work is aimed at multimedia advertising techniques, evaluating their efficiency and financial performance. Important aspects are listed to be followed when exposed to a potentialcustomer. The work is an assessment of the current advertising for the Western Town s.r.o. near Boskovice and advertising by a video presentation. There are examples of selected companies that offering advertising using LED screens in busy places in Brno. Economic aspects are analyzed and forecasts of return or profit. The work is accompanied by a video presentation of advertising in this amusement park created in iMovie.
Description
Citation
SEDLAŘÍK, V. Zvýšení efektivity prodeje s podporou multimediálních technologií [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2010-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO