Digitální hudební efekty založené na waveletové transformaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je seznámení se s možnostmi využití waveletové (vlnkové) transformace a prahování pro návrh digitálních hudebních efektů. Jsou zde objasněny základy waveletové (vlnkové) transformace a prahování. Práce také obsahuje popis návrhu patnácti digitálních hudebních efektů. Deset z nich je naprogramováno v programu Matlab s využitím GUIDE a přiloženo k této bakalářské práci k vyzkoušení.
The object of this bachelor thesis is knowing with possibilites of using wavelet transform and thresholding for project of digital audio effects. There are explain basics of wavelet transform and thresholding. This work also include description of project of fifthteen digital audio effects. Ten of them is programmed in Matlab with using GUIDE and inclose to this bachelor thesis to check out.
Description
Citation
FRIEDBERG, J. Digitální hudební efekty založené na waveletové transformaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladimír Kapoun, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Herman, CSc. (člen) doc. Mgr. Karel Slavíček, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Co to znamená, když se řekne, že wavelet má "kompaktní nosič"?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO