Zabezpečovací zařízení s GSM modulem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je zkonstruování elektronického zabezpečovacího zařízení s GSM modulem. Zabezpečovací zařízení je zaměřeno na ochranu bytových a nebytových prostor. První část práce se zaměřuje na rozbor detektorů a jejich správné použití. V následující části jsou popsány funkce jednotlivých komponent celé zabezpečovací ústředny. Dále jsou v textu uvedeny vývojové diagramy s popisem funkce celého zařízení a schémata zapojení.
The Bachelor´s thesis the construction of electronic security system with GSM module. The security system will mainly guard both residential and business premises. The first chapter of study analyses detectors and their correct application. The next chapter describes purpose and functionality of each system component. The remaining chapters present the architecture of security control panel including description of functionality, assembly and block diagrams.
Description
Citation
KŘÍSTEL, J. Zabezpečovací zařízení s GSM modulem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Miroslav Kasal, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Baran, Ph.D. (člen) Ing. Jozef Púčik, Ph.D. (člen) Ing. Karel Fliegel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO