• čeština
    • English
    • русский
  • English 
    • čeština
    • English
    • русский
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • bakalářské práce
  • Fakulta chemická
  • 2008
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • bakalářské práce
  • Fakulta chemická
  • 2008
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Stanovení polycyklických aromatických uhľovodíků v potravinách

Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in foods

Thumbnail
View/Open
final-thesis.pdf (1.339Mb)
review_394.html (6.739Kb)
Author
Ryšavý, Jan
Advisor
Šimko, Peter
Referee
Ing.Božena Skláršová, Ph.D.
Grade
A
Altmetrics
Metadata
Show full item record
Abstract
Tato bakalářská práce se věnuje problematice příčin vzniku a výskytu polycyklických aromatických uhlovodíků v potravinách. Cílem práce bylo zpracovat a porovnat izolační postupy získávání polycyklických aromatických uhlovodíků z potravinové matrice a diskutovat analytické metody stanovení obsahu polycyklických aromatických uhlovodíků v potravinách.
 
This bachelor thesis is focused on the problematics of origin and occurrence of polycyclic aromatic hydrocarbons in food. The objectives of my thesis were to sumarise and compare isolating procedures for extraction of polycyclic aromatic hydrocarbons from food matrix and discusse analytical methods applied to determination of content of polycyclic aromatic hydrocarbons in food.
 
Keywords
polycyklické aromatické uhlovodíky, plynová chromatografie, vysokoúčinná kapalinová chromatografie, potraviny, polycyclic aromatic hydrocarbons, gas chromatography, high performance liquid chromatography, food
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Potravinářská chemie
Composition of Committee
prof. Ing. Peter Šimko, DrSc. (předseda) doc. Ing. Jiřina Omelková, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Ivana Márová, CSc. (člen) doc.Ing.Jan Světlík, CSc. (člen) doc. Ing. Bohuslav Rittich, CSc. (člen)
Date of defence
2008-06-23
Process of defence
1. Student seznámil členy komise s náplní a cílem bakalářské práce. 2. Byly přečteny posudky na bakalářskou práci. 3. Student akceptoval všechny připomínky oponenta a na všechny otázky odpověděl v plné šíři. 4. Diskuse: doc. Světlík: Jaká je podmínka aromaticity uhlovodíků?
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/10495
Source
RYŠAVÝ, J. Stanovení polycyklických aromatických uhľovodíků v potravinách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2008.
Collections
  • 2008 [106]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV