• čeština
    • English
  • English 
    • čeština
    • English
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta chemická
  • 2009
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta chemická
  • 2009
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Analýza a vyhodnocení zlepšujících přípravků pro pečení

Analysis and evaluation of bakery premixes

Thumbnail
View/Open
final-thesis.pdf (1.858Mb)
review_16316.html (7.684Kb)
Author
Zlatníčková, Michaela
Advisor
Šalplachta, Jan
Referee
Vítová, Eva
Grade
C
Alternative metrics PlumX
http://hdl.handle.net/11012/12365
Altmetrics
http://hdl.handle.net/11012/12365
http://hdl.handle.net/11012/12365
Metadata
Show full item record
Abstract
Diplomová práce srovnávající vybrané zlepšujíci přípravky pro pečení metodami chemické a smyslové analýzy.
 
Diploma work comparing some bakery pemixes by chemical and organoleptic analysis.
 
Keywords
zlepšující přípravky, pekárenství, senzorická analýza, oxidace tuků, premixes, bakery, sensory analysis, oxidation lipids
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Potravinářská chemie a biotechnologie
Composition of Committee
prof. Ing. Peter Šimko, DrSc. (předseda) doc. Ing. Jiřina Omelková, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Ivana Márová, CSc. (člen) prof. Ing. Mojmír Rychtera, CSc. (člen) doc. Ing. Bohuslav Rittich, CSc. (člen) doc. RNDr. Alena Španová, CSc. (člen)
Date of defence
2009-06-09
Process of defence
1. Diplomantka seznámila členy komise s náplní a cílem diplomové práce. 2. Byly přečteny posudky na diplomovou práci. 3. Diplomantka akceptovala všechny připomínky oponenta a na všechny otázky odpověděla v plné šíři. 4. Diskuse: prof. Rychtera: Bylo použito pekařské droždí? Kyselina askorbová je oxidant nebo antioxidant? doc. Márová: Poznámka k formátu práce - nestandardní. Analyzovaný tuk byl součástí hodnoceného pečiva? prof. Šimko: Jak jste stanovovali barvu? Jak velký byl soubor hodnotitelů?
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/12365
Source
ZLATNÍČKOVÁ, M. Analýza a vyhodnocení zlepšujících přípravků pro pečení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.
Collections
  • 2009 [112]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV