Analýza a vyhodnocení zlepšujících přípravků pro pečení
Analysis and evaluation of bakery premixes
Author
Advisor
Šalplachta, JanReferee
Vítová, EvaGrade
CAlternative metrics PlumX
http://hdl.handle.net/11012/12365Altmetrics
http://hdl.handle.net/11012/12365
http://hdl.handle.net/11012/12365
Metadata
Show full item recordAbstract
Diplomová práce srovnávající vybrané zlepšujíci přípravky pro pečení metodami chemické a smyslové analýzy. Diploma work comparing some bakery pemixes by chemical and organoleptic analysis.
Keywords
zlepšující přípravky, pekárenství, senzorická analýza, oxidace tuků, premixes, bakery, sensory analysis, oxidation lipidsLanguage
čeština (Czech)Study brunch
Potravinářská chemie a biotechnologieComposition of Committee
prof. Ing. Peter Šimko, DrSc. (předseda) doc. Ing. Jiřina Omelková, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Ivana Márová, CSc. (člen) prof. Ing. Mojmír Rychtera, CSc. (člen) doc. Ing. Bohuslav Rittich, CSc. (člen) doc. RNDr. Alena Španová, CSc. (člen)Date of defence
2009-06-09Process of defence
1. Diplomantka seznámila členy komise s náplní a cílem diplomové práce. 2. Byly přečteny posudky na diplomovou práci. 3. Diplomantka akceptovala všechny připomínky oponenta a na všechny otázky odpověděla v plné šíři. 4. Diskuse: prof. Rychtera: Bylo použito pekařské droždí? Kyselina askorbová je oxidant nebo antioxidant? doc. Márová: Poznámka k formátu práce - nestandardní. Analyzovaný tuk byl součástí hodnoceného pečiva? prof. Šimko: Jak jste stanovovali barvu? Jak velký byl soubor hodnotitelů?Result of the defence
práce byla úspěšně obhájenaPersistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/12365Source
ZLATNÍČKOVÁ, M. Analýza a vyhodnocení zlepšujících přípravků pro pečení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.Collections
- 2009 [112]