• čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • čeština 
    • čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • Přihlásit se
Zobrazit záznam 
  •   Domovská stránka repozitáře
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Ústav soudního inženýrství
  • 2012
  • Zobrazit záznam
  •   Domovská stránka repozitáře
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Ústav soudního inženýrství
  • 2012
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Nástroje a metody pro měření a snižování rizika

Tools and methods for measuring and reducing risk

Thumbnail
Zobrazit/otevřít
final-thesis.pdf (1.587Mb)
review_49097.html (5.697Kb)
Autor
Šmídová, Zdeňka
Vedoucí práce
Škapa, Stanislav
Oponent
Strnadová, Michala
Klasifikace
A
Altmetrics
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Obsahem této diplomové práce je kritická analýza stávajících způsobů snižování rizik ve firmě, zabývající se potravinářskou výrobou. Na základě zjištěných informací navrhnout nástroje a metody pro měření a snižování rizik zejména v oblasti personální a potravinové výroby. Potravinářský průmysl s sebou přináší velké množství specifik daného oboru, jako je odborné personální zázemí, stále se zvyšující požadavky na úroveň hygieny (jak ze strany kontrolních úřadů, tak i ze strany spotřebitelů), tak i udržení kroku s novými trendy a technologiemi. Hlavním přínosem této práce je ve vybrané firmě ukázat jak s pomocí práce s riziky lze obstát ve vysoce konkurenčním prostředí
 
The content of this thesis is a critical analyze of the current methods of risk reduction in a company engaged in food production. Based on the obtained information to suggest methods for measuring and reducing risks in the field of staff and food industry. The food industry comes up with a lot of characteristics of the field, such as professional staffing, increasing demands on the level of hygiene (as part of the enforcement authorities, and by consumers) as well as keeping pace with new trends and technologies. The main contribution of this work is to show how the selected company can deal with the risks and survive in a highly competitive environment.
 
Klíčová slova
Metody, nástroje, potravinová výroba, riziko, methods, tools, food production, risk
Jazyk
čeština (Czech)
Studijní obor
Řízení rizik firem a institucí
Složení komise
prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (předseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (místopředseda) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Termín obhajoby
2012-06-14
Průběh obhajoby
Výsledek obhajoby
práce byla úspěšně obhájena
Trvalý odkaz
http://hdl.handle.net/11012/13941
Zdrojový dokument
ŠMÍDOVÁ, Z. Nástroje a metody pro měření a snižování rizika [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2012.
Kolekce
  • 2012 [96]
Citace PRO

Portál knihoven VUT | Ústřední knihovna na Facebooku
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Theme by @mire NV
 

 

Procházet

Vše v repozitářiKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit seZaregistrovat se

Statistiky

Zobrazit statistiky využívání

Portál knihoven VUT | Ústřední knihovna na Facebooku
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Theme by @mire NV