• čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • français 
    • čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Ústav soudního inženýrství
  • 2012
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Ústav soudního inženýrství
  • 2012
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Nástroje a metody pro měření a snižování rizika

Tools and methods for measuring and reducing risk

Thumbnail
Voir/Ouvrir
final-thesis.pdf (1.587Mo)
review_49097.html (5.697Ko)
Auteur
Šmídová, Zdeňka
Advisor
Škapa, Stanislav
Referee
Strnadová, Michala
Grade
A
Altmetrics
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Obsahem této diplomové práce je kritická analýza stávajících způsobů snižování rizik ve firmě, zabývající se potravinářskou výrobou. Na základě zjištěných informací navrhnout nástroje a metody pro měření a snižování rizik zejména v oblasti personální a potravinové výroby. Potravinářský průmysl s sebou přináší velké množství specifik daného oboru, jako je odborné personální zázemí, stále se zvyšující požadavky na úroveň hygieny (jak ze strany kontrolních úřadů, tak i ze strany spotřebitelů), tak i udržení kroku s novými trendy a technologiemi. Hlavním přínosem této práce je ve vybrané firmě ukázat jak s pomocí práce s riziky lze obstát ve vysoce konkurenčním prostředí
 
The content of this thesis is a critical analyze of the current methods of risk reduction in a company engaged in food production. Based on the obtained information to suggest methods for measuring and reducing risks in the field of staff and food industry. The food industry comes up with a lot of characteristics of the field, such as professional staffing, increasing demands on the level of hygiene (as part of the enforcement authorities, and by consumers) as well as keeping pace with new trends and technologies. The main contribution of this work is to show how the selected company can deal with the risks and survive in a highly competitive environment.
 
Keywords
Metody, nástroje, potravinová výroba, riziko, methods, tools, food production, risk
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Řízení rizik firem a institucí
Composition of Committee
prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (předseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (místopředseda) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of defence
2012-06-14
Process of defence
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
URI
http://hdl.handle.net/11012/13941
Source
ŠMÍDOVÁ, Z. Nástroje a metody pro měření a snižování rizika [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2012.
Collections
  • 2012 [96]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire | Theme by @mire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une sessionS'inscrire

Statistiques

Statistiques d'usage de visualisation

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire | Theme by @mire NV