Podnikatelský záměr pro rozvoj cukrárny
Business Plan for Confectionery Developement
Author
Advisor
Konečná, ZdeňkaReferee
Ing.Irena AdamusováGrade
BAltmetrics
Metadata
Show full item recordAbstract
Hlavním cílem diplomové práce je návrh strategie malé cukrárny. Práce navrhuje změny, které by pomohly cukrárně v jejím dalším rozvoji. Nejdříve je práce zaměřena na teoretické poznatky, které jsou následně v praktické části využity při analýze současného stavu. The main aim of the diploma thesis is to design a strategy for small Patisserie. It attempts to suggest changes that would help sweet shop in future development. At first is diploma thesis focused on theoretical knowledge, which are subsequently used in the practical part for analyzing the current state.
Keywords
Podnikatelský záměr, cukrárna, analýza, rozvoj cukrárny, Business plan, confectionery, analysis, development of confectioneryLanguage
čeština (Czech)Study brunch
Řízení a ekonomika podnikuComposition of Committee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Libor Chadima (člen)Date of defence
2012-06-12Process of defence
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájenaPersistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/14201Source
RÉBLOVÁ, M. Podnikatelský záměr pro rozvoj cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.Collections
- 2012 [393]