• čeština
    • English
    • русский
  • English 
    • čeština
    • English
    • русский
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2012
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2012
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Podnikatelský záměr pro vytvoření gastronomického portálu

Business Plan for Creation of a Gastronomic Portal

Thumbnail
View/Open
final-thesis.pdf (4.517Mb)
review_36876.html (3.455Kb)
Author
Štěpánek, Jiří
Advisor
Šimberová, Iveta
Referee
Ing.Petr Lepka
Grade
B
Altmetrics
Metadata
Show full item record
Abstract
Diplomová práce se zabývá podnikatelským záměrem pro vytvoření gastronomického portálu. Práce popisuje projekt od vzniku e-shopu, přes získávání zákazníků a rozšiřování o další moduly, až po kompletní internetový portál zajišťující péči pro gastronomické provozovny. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoretickou a praktickou část. V teoretické části je vysvětlována problematika uplatňovaných pojmů a metod, které jsou následně aplikovány v části praktické. Praktická část využívá strategické analýzy a popisuje řešení problému.
 
This Master's thesis is focused on business plan for creation of a gastronomic portal. Thesis describes whole project from the very beginning – creation of an e-shop, over customer acquisition and upgrades of the portal in order to have complete internet portal, which will assure customer care for all gastronomic subjects. The thesis consists out of two major parts, theory and practical part. Used metods and terms are described in first part. Practical part benefits from strategic analysis and describes solution of given problem.
 
Keywords
podnikatelský záměr, strategická analýza, e-shop, internetový portál, SWOT analýza, SLEPT analýza, Porterův model pěti hybných sil, business plan, strategic analysis, e-shop, internet portal, SWOT analysis, SLEPT analysis, Porter's five forces
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Řízení a ekonomika podniku
Composition of Committee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Libor Chadima (člen)
Date of defence
2012-06-13
Process of defence
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/16327
Source
ŠTĚPÁNEK, J. Podnikatelský záměr pro vytvoření gastronomického portálu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Collections
  • 2012 [393]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV