• čeština
    • English
    • русский
  • English 
    • čeština
    • English
    • русский
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2019
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2019
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Rozvoj konkurenceschopnosti podniku

Development of Competitiveness of Company

Thumbnail
View/Open
final-thesis.pdf (1.633Mb)
review_119829.html (9.202Kb)
Author
Doležal, Tomáš
Advisor
Zich, Robert
Referee
Mečíř, Lukáš
Grade
C
Altmetrics
Metadata
Show full item record
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na posílení konkurenceschopnosti ubytovacího zařízení Jacob Brno prostřednictvím její značky. Stávající situace společnosti je rozebraná dle teoretických poznatků. Na základě teorie hodnotového řetězce je rozebrán proces tvorby hodnoty pro zákazníka a ten je porovnán s konkurenční společností. Dle této a dalších analýz je navrženo rozšíření nabídky již zmíněného zařízení o doplňkové služby, především o konferenční místnost a vylepšený způsob, jak ubytovat hosty.
 
The content of this master’s thesis deals with competitiveness of the accommodation establishment „Jacob Brno“ through its brand. The current situation of the company is dismantled according to theoretical knowledge. Based on the value chain theory, the value creation process for the customer is further dismantled and compared to competing company. According to the variety of analyses, it is proposed to extend the supply of the accommodation establishment to ancillary services. This includes services such as a conference facility or an improved way to accommodate guests.
 
Keywords
konkurenceschopnost, konkurenční výhoda, hodnotový řetězec, hotelnictví, doplňkové služby, hodnota pro zákazníka, competitiveness, competitive advantage, value chain, hotel industry, auxiliary services customer value
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Řízení a ekonomika podniku
Composition of Committee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of defence
2019-06-05
Process of defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Mucha - Můžete více vysvětlit jeden z Vašich návrhů a to tablet pro pokojskou? - odpovězeno Ing. Mucha - Kolik pokojských je v rámci jedné směny přítomno? - odpovězeno doc. Doskočil - Proč jste se rozhodl dotazníky rozdělit na jarní a letní období? Jak je definováno jarní a letní období? - odpovězeno doc. Doskočil - Podzimní a zimní sezónu nemáte dotazníkem pokrytou? Proč? - odpovězeno doc. Doskočil - Jak se informace z dotazníku projevily ve Vašich návrzích? - odpovězeno Ing. Mráček - Co by mělo motivovat zákazníky, aby si nainstalovali doporučovanou aplikaci? - odpovězeno Ing. Mráček - Není lepší mít nějakou cestovatelskou aplikaci? - odpovězeno
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/178068
Source
DOLEŽAL, T. Rozvoj konkurenceschopnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Collections
  • 2019 [349]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV