Show simple item record

Development of Competitiveness of Company

dc.contributor.advisorZich, Robertcs
dc.contributor.authorDoležal, Tomášcs
dc.date.accessioned2019-06-14T11:44:48Z
dc.date.available2019-06-14T11:44:48Z
dc.date.created2019cs
dc.identifier.citationDOLEŽAL, T. Rozvoj konkurenceschopnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.cs
dc.identifier.other119829cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11012/178068
dc.description.abstractDiplomová práce je zaměřena na posílení konkurenceschopnosti ubytovacího zařízení Jacob Brno prostřednictvím její značky. Stávající situace společnosti je rozebraná dle teoretických poznatků. Na základě teorie hodnotového řetězce je rozebrán proces tvorby hodnoty pro zákazníka a ten je porovnán s konkurenční společností. Dle této a dalších analýz je navrženo rozšíření nabídky již zmíněného zařízení o doplňkové služby, především o konferenční místnost a vylepšený způsob, jak ubytovat hosty.cs
dc.description.abstractThe content of this master’s thesis deals with competitiveness of the accommodation establishment „Jacob Brno“ through its brand. The current situation of the company is dismantled according to theoretical knowledge. Based on the value chain theory, the value creation process for the customer is further dismantled and compared to competing company. According to the variety of analyses, it is proposed to extend the supply of the accommodation establishment to ancillary services. This includes services such as a conference facility or an improved way to accommodate guests.en
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelskács
dc.rightsStandardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezenícs
dc.subjectkonkurenceschopnostcs
dc.subjectkonkurenční výhodacs
dc.subjecthodnotový řetězeccs
dc.subjecthotelnictvícs
dc.subjectdoplňkové službycs
dc.subjecthodnota pro zákazníkacs
dc.subjectcompetitivenessen
dc.subjectcompetitive advantageen
dc.subjectvalue chainen
dc.subjecthotel industryen
dc.subjectauxiliary services customer valueen
dc.titleRozvoj konkurenceschopnosti podnikucs
dc.title.alternativeDevelopment of Competitiveness of Companyen
dc.typeTextcs
dcterms.dateAccepted2019-06-05cs
dcterms.modified2019-06-17-10:19:48cs
thesis.disciplineŘízení a ekonomika podnikucs
thesis.grantorVysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. Ústav managementucs
thesis.levelInženýrskýcs
thesis.nameIng.cs
sync.item.dbid119829en
sync.item.dbtypeZPen
sync.item.insts2020.03.31 23:21:56en
sync.item.modts2020.03.31 18:39:14en
eprints.affiliatedInstitution.facultyFakulta podnikatelskács
dc.contributor.refereeMečíř, Lukášcs
dc.description.markCcs
dc.type.drivermasterThesisen
dc.type.evskpdiplomová prácecs
but.committeedoc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)cs
but.defenceotázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Mucha - Můžete více vysvětlit jeden z Vašich návrhů a to tablet pro pokojskou? - odpovězeno Ing. Mucha - Kolik pokojských je v rámci jedné směny přítomno? - odpovězeno doc. Doskočil - Proč jste se rozhodl dotazníky rozdělit na jarní a letní období? Jak je definováno jarní a letní období? - odpovězeno doc. Doskočil - Podzimní a zimní sezónu nemáte dotazníkem pokrytou? Proč? - odpovězeno doc. Doskočil - Jak se informace z dotazníku projevily ve Vašich návrzích? - odpovězeno Ing. Mráček - Co by mělo motivovat zákazníky, aby si nainstalovali doporučovanou aplikaci? - odpovězeno Ing. Mráček - Není lepší mít nějakou cestovatelskou aplikaci? - odpovězenocs
but.resultpráce byla úspěšně obhájenacs
but.programEkonomika a managementcs
but.jazykčeština (Czech)


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record