Show simple item record

Proposal for the Improvement of Marketing Mix in a Company

dc.contributor.advisorKaňovská, Luciecs
dc.contributor.authorNovotný, Vojtěchcs
dc.date.accessioned2020-07-16T10:59:28Z
dc.date.available2020-07-16T10:59:28Z
dc.date.created2020cs
dc.identifier.citationNOVOTNÝ, V. Návrh na zlepšení marketingového mixu společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.cs
dc.identifier.other125856cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11012/192069
dc.description.abstractTato diplomová práce se zabývá návrhem na zlepšení marketingového mixu vybrané společnosti. První část práce pojednává o teoretických poznatcích z oblasti týkajících se marketingu a vybraných analýz. Druhá část sestává z analýz vnějšího a vnitřního prostředí v dané společnosti. Závěrečná část představuje návrh na zlepšení současné úrovně rozšířeného marketingového mixu, včetně zhodnocení dopadů navrhovaného řešení.cs
dc.description.abstractThe submitted master´s thesis deals with the proposal for the improvement of marketing mix in selected company. First part focuses on theoretical knowledge from the domain of marketing and selected analysis. Second part consists of analysis regarding external and internal environment of the chosen company. Final part suggests improvements of the current state of extended marketing mix, including evaluation of the consequences of the proposed solution.en
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelskács
dc.rightsStandardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezenícs
dc.subjectrozšířený marketingový mixcs
dc.subjectproduktcs
dc.subjectcenacs
dc.subjectmarketingová komunikacecs
dc.subjectlidécs
dc.subjectprocesycs
dc.subjectextended marketing mixen
dc.subjectproducten
dc.subjectpriceen
dc.subjectmarketing communicationen
dc.subjectpeopleen
dc.subjectprocessesen
dc.titleNávrh na zlepšení marketingového mixu společnostics
dc.title.alternativeProposal for the Improvement of Marketing Mix in a Companyen
dc.typeTextcs
dcterms.dateAccepted2020-07-14cs
dcterms.modified2020-07-15-13:43:46cs
thesis.disciplineŘízení a ekonomika podnikucs
thesis.grantorVysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. Ústav managementucs
thesis.levelInženýrskýcs
thesis.nameIng.cs
sync.item.dbid125856en
sync.item.dbtypeZPen
sync.item.insts2020.07.16 12:59:28en
sync.item.modts2020.07.16 08:20:37en
eprints.affiliatedInstitution.facultyFakulta podnikatelskács
dc.contributor.refereeSchüller, Davidcs
dc.description.markAcs
dc.type.drivermasterThesisen
dc.type.evskpdiplomová prácecs
but.committeeprof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)cs
but.defenceOtázka vedoucího - nebyla položena otázka. Otázka oponenta - odpovězeno. Otázky komise doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. - Zdravé menu _definice, odpovědnost vůči klientům v oboru zdravé výživy. Ing. Pavel Mráček, Ph.D. - Na základě čeho jste vytvářel návrhy samotné nabídky? Ing. Karel Doubravský, Ph.D. - SWOT analýza, slabé stránky v diplomové práci. Vysvětlení. Odpovězeno.cs
but.resultpráce byla úspěšně obhájenacs
but.programEkonomika a managementcs
but.jazykčeština (Czech)


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record