Show simple item record

Process Optimization in the Company

dc.contributor.advisorVidecká, Zdeňkacs
dc.contributor.authorČernoušková, Kláracs
dc.date.accessioned2020-07-20T19:55:51Z
dc.date.available2020-07-20T19:55:51Z
dc.date.created2020cs
dc.identifier.citationČERNOUŠKOVÁ, K. Optimalizace procesů ve společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.cs
dc.identifier.other127310cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11012/192418
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá optimalizací procesů ve společnosti Czech Craft Beers a.s. Na základě detailní analýzy jsou navržena zlepšení. Hlavním návrhem je přesunutí skladových prostor a zavedení evidence vratných obalů. Cílem návrhu optimalizace je zjednodušení procesů souvisejících se skladováním a následné snížení provozních nákladů.cs
dc.description.abstractThe bachelor thesis deals with process optimization in the company Czech Craft Beers a.s. Based on a detailed analysis, improvements are proposed. The main proposal is the relocation of warehouse space and the introduction of records of returnable packaging. The aim of the optimization proposal is to simplify the processes related to storage and subsequently reduce operating costs.en
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelskács
dc.rightsStandardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezenícs
dc.subjectprocescs
dc.subjectpodnikové procesycs
dc.subjectoptimalizacecs
dc.subjectobalycs
dc.subjectzásobycs
dc.subjectskladycs
dc.subjectevidencecs
dc.subjectprocesen
dc.subjectbusiness processesen
dc.subjectoptimizationen
dc.subjectpackagingen
dc.subjectinventoryen
dc.subjectwarehousesen
dc.subjectrecordsen
dc.titleOptimalizace procesů ve společnostics
dc.title.alternativeProcess Optimization in the Companyen
dc.typeTextcs
dcterms.dateAccepted2020-07-16cs
dcterms.modified2020-07-17-07:48:49cs
thesis.disciplinebez specializacecs
thesis.grantorVysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. Ústav managementucs
thesis.levelBakalářskýcs
thesis.nameBc.cs
sync.item.dbid127310en
sync.item.dbtypeZPen
sync.item.insts2020.07.20 21:55:51en
sync.item.modts2020.07.18 08:15:50en
eprints.affiliatedInstitution.facultyFakulta podnikatelskács
dc.contributor.refereeŠibal, Martincs
dc.description.markBcs
dc.type.driverbachelorThesisen
dc.type.evskpbakalářská prácecs
but.committeeprof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)cs
but.defenceotázky oponenta - zodpovězeno prof. Koráb: Uvádíte, že základní suroviny pro výrobu piva jsou chmel a kvasnice. Já s vámi nesouhlasím. Co tam ještě vstupuje? - zodpovězeno Ing. Bartošek: V práci uvádíte návrh systému dopravy sudů. Dokázala byste vysvětlit, na čem je založena změna systému dopravy sudů? - zodpovězeno Ing. Bartošek: Doporučujete čárové kódy. Zajímalo by mě, jaké jsou nevýhody navržené technologie čárových kódu? - zodpovězeno prof. Koráb: Co to je spilka? - zodpovězenocs
but.resultpráce byla úspěšně obhájenacs
but.programProcesní managementcs
but.jazykčeština (Czech)


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record