• čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • polski 
    • čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • Zaloguj
Zobacz pozycję 
  •   Strona główna DSpace
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2014
  • Zobacz pozycję
  •   Strona główna DSpace
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2014
  • Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Podnikatelský záměr založení nové restaurace

The Business Plan of the Establishment New Restaurant

Thumbnail
Oglądaj/Otwórz
final-thesis.pdf (1.642MB)
review_64941.html (6.162KB)
Autor
Škarda, Jakub
Advisor
Luňáček, Jiří
Referee
Smolík, Kamil
Grade
B
Altmetrics
Metadata
Pokaż pełny rekord
Streszczenie
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru na založení nové restaurace, která se bude věnovat slovenské, maďarské a české kuchyni. Součástí práce je tvorba modelu na předpověď výnosů a nákladů v příslušném odvětví. Obsahuje také analýzu vnitřního a vnějšího okolí, finanční plán a plán kontinuity podnikání.
 
The diploma thesis is focused on creating a business plan for establishment a new restaurant that will dedicate itself to serve slovakian, hungarian and czech cuisine. Part of the thesis is to put together sales and costs prediction model in a pertinent subbranch. It also contains internal and external environment analysis, financial and business continuity plan.
 
Keywords
Podnikatelský záměr, restaurace, predikční model, finanční plán, kontinuita podnikání, Business plan, restaurant, prediction model, financial plan, business continuity
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Podnikové finance a obchod
Composition of Committee
doc. Ing. Pavel Duspiva, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of defence
2014-02-04
Process of defence
Otázky vedoucí práce - nejsou Otázky oponenta práce - zodpovězeno Ing. Luňáček - Jaké jsou náklady na brigádníka s DPČ v porovnání s běžným zaměstnancem? - zodpovězeno Ing. Groligová - Chybí vám některé ukazatele - které? - zodpovězeno doc. Šimberová - Jak hodnotíte konkurenci, podle čeho jste ji vybíral? - zodpovězeno
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
URI
http://hdl.handle.net/11012/27660
Source
ŠKARDA, J. Podnikatelský záměr založení nové restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Collections
  • 2014 [433]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Kontakt z nami | Wyślij uwagi | Theme by @mire NV
 

 

Przeglądaj

Całe DSpaceZbiory i kolekcje Daty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

Moje konto

ZalogujZarejestruj

Statystyki

Przejrzyj statystyki użycia

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Kontakt z nami | Wyślij uwagi | Theme by @mire NV