Podnikatelský záměr založení nové restaurace
The Business Plan of the Establishment New Restaurant
Streszczenie
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru na založení nové restaurace, která se bude věnovat slovenské, maďarské a české kuchyni. Součástí práce je tvorba modelu na předpověď výnosů a nákladů v příslušném odvětví. Obsahuje také analýzu vnitřního a vnějšího okolí, finanční plán a plán kontinuity podnikání. The diploma thesis is focused on creating a business plan for establishment a new restaurant that will dedicate itself to serve slovakian, hungarian and czech cuisine. Part of the thesis is to put together sales and costs prediction model in a pertinent subbranch. It also contains internal and external environment analysis, financial and business continuity plan.
Keywords
Podnikatelský záměr, restaurace, predikční model, finanční plán, kontinuita podnikání, Business plan, restaurant, prediction model, financial plan, business continuityLanguage
čeština (Czech)Study brunch
Podnikové finance a obchodComposition of Committee
doc. Ing. Pavel Duspiva, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)Date of defence
2014-02-04Process of defence
Otázky vedoucí práce - nejsou Otázky oponenta práce - zodpovězeno Ing. Luňáček - Jaké jsou náklady na brigádníka s DPČ v porovnání s běžným zaměstnancem? - zodpovězeno Ing. Groligová - Chybí vám některé ukazatele - které? - zodpovězeno doc. Šimberová - Jak hodnotíte konkurenci, podle čeho jste ji vybíral? - zodpovězenoResult of the defence
práce byla úspěšně obhájenaSource
ŠKARDA, J. Podnikatelský záměr založení nové restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.Collections
- 2014 [433]