Show simple item record

The Business Plan of the Establishment New Restaurant

dc.contributor.advisorLuňáček, Jiřícs
dc.contributor.authorŠkarda, Jakubcs
dc.date.accessioned2018-10-21T19:34:26Z
dc.date.available2018-10-21T19:34:26Z
dc.date.created2014cs
dc.identifier.citationŠKARDA, J. Podnikatelský záměr založení nové restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.cs
dc.identifier.other64941cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11012/27660
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru na založení nové restaurace, která se bude věnovat slovenské, maďarské a české kuchyni. Součástí práce je tvorba modelu na předpověď výnosů a nákladů v příslušném odvětví. Obsahuje také analýzu vnitřního a vnějšího okolí, finanční plán a plán kontinuity podnikání.cs
dc.description.abstractThe diploma thesis is focused on creating a business plan for establishment a new restaurant that will dedicate itself to serve slovakian, hungarian and czech cuisine. Part of the thesis is to put together sales and costs prediction model in a pertinent subbranch. It also contains internal and external environment analysis, financial and business continuity plan.en
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelskács
dc.rightsStandardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezenícs
dc.subjectPodnikatelský záměrcs
dc.subjectrestauracecs
dc.subjectpredikční modelcs
dc.subjectfinanční pláncs
dc.subjectkontinuita podnikánícs
dc.subjectBusiness planen
dc.subjectrestauranten
dc.subjectprediction modelen
dc.subjectfinancial planen
dc.subjectbusiness continuityen
dc.titlePodnikatelský záměr založení nové restauracecs
dc.title.alternativeThe Business Plan of the Establishment New Restauranten
dc.typeTextcs
dcterms.dateAccepted2014-02-04cs
dcterms.modified2014-02-13-15:23:04cs
thesis.disciplinePodnikové finance a obchodcs
thesis.grantorVysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. Ústav ekonomikycs
thesis.levelInženýrskýcs
thesis.nameIng.cs
sync.item.dbid64941en
sync.item.dbtypeZPen
sync.item.insts2020.03.30 21:32:50en
sync.item.modts2020.03.30 20:11:46en
eprints.affiliatedInstitution.facultyFakulta podnikatelskács
dc.contributor.refereeSmolík, Kamilcs
dc.description.markBcs
dc.type.drivermasterThesisen
dc.type.evskpdiplomová prácecs
but.committeedoc. Ing. Pavel Duspiva, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)cs
but.defenceOtázky vedoucí práce - nejsou Otázky oponenta práce - zodpovězeno Ing. Luňáček - Jaké jsou náklady na brigádníka s DPČ v porovnání s běžným zaměstnancem? - zodpovězeno Ing. Groligová - Chybí vám některé ukazatele - které? - zodpovězeno doc. Šimberová - Jak hodnotíte konkurenci, podle čeho jste ji vybíral? - zodpovězenocs
but.resultpráce byla úspěšně obhájenacs
but.programEkonomika a managementcs
but.jazykčeština (Czech)


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record