Podnikatelský záměr založení nové restaurace
The Business Plan of the Establishment New Restaurant
dc.contributor.advisor | Luňáček, Jiří | cs |
dc.contributor.author | Škarda, Jakub | cs |
dc.date.accessioned | 2018-10-21T19:34:26Z | |
dc.date.available | 2018-10-21T19:34:26Z | |
dc.date.created | 2014 | cs |
dc.identifier.citation | ŠKARDA, J. Podnikatelský záměr založení nové restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014. | cs |
dc.identifier.other | 64941 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11012/27660 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru na založení nové restaurace, která se bude věnovat slovenské, maďarské a české kuchyni. Součástí práce je tvorba modelu na předpověď výnosů a nákladů v příslušném odvětví. Obsahuje také analýzu vnitřního a vnějšího okolí, finanční plán a plán kontinuity podnikání. | cs |
dc.description.abstract | The diploma thesis is focused on creating a business plan for establishment a new restaurant that will dedicate itself to serve slovakian, hungarian and czech cuisine. Part of the thesis is to put together sales and costs prediction model in a pertinent subbranch. It also contains internal and external environment analysis, financial and business continuity plan. | en |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská | cs |
dc.rights | Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení | cs |
dc.subject | Podnikatelský záměr | cs |
dc.subject | restaurace | cs |
dc.subject | predikční model | cs |
dc.subject | finanční plán | cs |
dc.subject | kontinuita podnikání | cs |
dc.subject | Business plan | en |
dc.subject | restaurant | en |
dc.subject | prediction model | en |
dc.subject | financial plan | en |
dc.subject | business continuity | en |
dc.title | Podnikatelský záměr založení nové restaurace | cs |
dc.title.alternative | The Business Plan of the Establishment New Restaurant | en |
dc.type | Text | cs |
dcterms.dateAccepted | 2014-02-04 | cs |
dcterms.modified | 2014-02-13-15:23:04 | cs |
thesis.discipline | Podnikové finance a obchod | cs |
thesis.grantor | Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. Ústav ekonomiky | cs |
thesis.level | Inženýrský | cs |
thesis.name | Ing. | cs |
sync.item.dbid | 64941 | en |
sync.item.dbtype | ZP | en |
sync.item.insts | 2020.03.30 21:32:50 | en |
sync.item.modts | 2020.03.30 20:11:46 | en |
eprints.affiliatedInstitution.faculty | Fakulta podnikatelská | cs |
dc.contributor.referee | Smolík, Kamil | cs |
dc.description.mark | B | cs |
dc.type.driver | masterThesis | en |
dc.type.evskp | diplomová práce | cs |
but.committee | doc. Ing. Pavel Duspiva, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) | cs |
but.defence | Otázky vedoucí práce - nejsou Otázky oponenta práce - zodpovězeno Ing. Luňáček - Jaké jsou náklady na brigádníka s DPČ v porovnání s běžným zaměstnancem? - zodpovězeno Ing. Groligová - Chybí vám některé ukazatele - které? - zodpovězeno doc. Šimberová - Jak hodnotíte konkurenci, podle čeho jste ji vybíral? - zodpovězeno | cs |
but.result | práce byla úspěšně obhájena | cs |
but.program | Ekonomika a management | cs |
but.jazyk | čeština (Czech) |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
2014 [433]