• čeština
    • English
  • English 
    • čeština
    • English
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • bakalářské práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2014
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • bakalářské práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2014
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Podnikatelský záměr pro založení restaurace

Business Plan for Establishment of the Restaurant

Thumbnail
View/Open
final-thesis.pdf (1.242Mb)
review_70843.html (5.703Kb)
Author
Khachatryan, David
Advisor
Koudelková, Petra
Referee
Krejčíková, Magdalena
Grade
B
Alternative metrics PlumX
http://hdl.handle.net/11012/31723
Altmetrics
http://hdl.handle.net/11012/31723
http://hdl.handle.net/11012/31723
Metadata
Show full item record
Abstract
V této bakalářské práci je zpracován podnikatelský plán pro založení arménské restaurace v centru Brna. Jsou v něm definované jednotlivé jeho náležitosti a cíle, pro které je vypracován tak, aby posloužil jako návod, jak založit efektivní podnik. V teoretické části jsou shrnuty nejdůležitější poznatky a východiska, potřebná pro sestavení podnikatelského plánu. V analytické části jsou provedeny marketingové analýzy pro lepší pochopení trhu. Praktická část obsahuje podrobné propočty, které pomohou odhadnout vývoj podniku v budoucích letech.
 
This bachelor thesis deals with the business plan for the establishing of the Armenian restaurant in the centre of Brno. Individual requirements and aims are defined in the work. The plan should work as a manual to someone who would like to establish the efficient business. In the theoretical part the most important pieces of knowledge and starting points necessary for the compilation of the business plan are summarized. In the analytical part the marketing analyses to understand the market better are accomplished. The practical part includes the detailed calculations which may help to estimate the development of the business in future.
 
Keywords
Podnikatelský záměr, podnikání, marketingový plán, SWOT analýza, marketingový mix, restaurace, Business plan, business, marketing plan, SWOT analysis, marketing mix, restaurant
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Ekonomika a procesní management
Composition of Committee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of defence
2014-06-19
Process of defence
Ing. Jiří Michele - Uvažoval jste o propagaci na sociálních sítích? - zodpovězeno - Považujete za hrozbu snížení platební schopnosti obyvatel? Jak byste hodnotil Brno co se týče kapacity trhu? Jak vnímáte Brno jako centrum veltrhů a akcí, které přilákají klientelu, která by vyšší gastronomii ocenila? Ing. Pavel Mráček, Ph.D. - Považujete za konkurenci asijské fast-foody? - zodpovězeno RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. - Uvažoval jste o využití arménské komunity a jejich kontaktů z řad širší populace? - zodpovězeno
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/31723
Source
KHACHATRYAN, D. Podnikatelský záměr pro založení restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Collections
  • 2014 [494]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV