Now showing items 1-3 of 3

  • Charakterizace vybraných kmenů kvasinek z životního prostředí 

    Bečková, Alena
    Tato bakalářská práce se zabývá identifikací sbírkových kvasinek získaných z různých podmínek životního prostředí. Sbírkové kvasinky byly získány ze Sbírky kultur kvasinek CCY Chemického ústavu Slovenské akademie věd v ...
  • Mléko a mléčné výrobky a jejich význam ve výživě 

    Šubertová, Hana
    Cílem této práce je rozbor složení mléka, jeho vznik, původ a místo tvorby a dále zhodnocení prospěšných i škodlivých vlastností mléka. Dalším aspektem této studie je důvod, proč bychom měli mléko konzumovat a zda je vůbec ...
  • Vlastnosti a produkce mikrobiálních lipáz 

    Martinková, Patrícia
    Bakalárska práca je zameraná na testovanie kultivačných médií pre rast rôznych kmeňov kvasiniek produkujúcich lipolytické enzýmy a na štúdium vplyvu zloženia kultivačných médií na produkciu lipolytických enzýmov. Teoretická ...