Show simple item record

New building family house

dc.contributor.advisorBenešová, Romanacs
dc.contributor.authorOndráček, Tomášcs
dc.date.accessioned2020-03-11T09:05:52Z
dc.date.available2020-03-11T09:05:52Z
dc.date.created2016cs
dc.identifier.citationONDRÁČEK, T. Novostavba rodinného domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.cs
dc.identifier.other97521cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11012/62990
dc.description.abstractBakalářská práce řeší návrh rodinného domu v Čermné. Objekt je navržen jako dvoupodlažní na rovinatém terénu, s mírným svahem orientovaným na jižní stranu. Vstup do domu je orientován ze západní strany. V této části je dále umístěna šatna, pokoj pro hosty, koupelna s WC, technická místnost, schodišťový prostor, hala, obývací pokoj, jídelna s kuchyňským koutem a spíž. Dále je na úrovni 1.NP umístěna garáž se samostatným vchodem. Ve 2.NP se nachází klidová zóna složená ze dvou dětských pokojů, ložnice rodičů a pracovny. Dále se zde nachází hala, koupelna s WC a domácí wellness se vstupem na vegetační střechu. Společenská i klidová zóna jsou orientovány na jižní stranu s výhledem. Svislé konstrukce jsou navrženy z keramických bloků. Strop nad nejnižší úrovní je skládaný z tvarovek Heluz Miako s nadbetonávkou. Objekt je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou se sklonem 3%.cs
dc.description.abstractThis bachelor´s thesis is concerned with the creation of a plan for a detached house in Čermná. The building is designed as a two-storey house on an almost flat terrain which follows the gentle slope oriented towards the south. The entrance of the house is oriented towards the west. In the same section of the house there is also a dressing room, guest room, bathroom with a toilet, utility room, staircase hall, living room, dining room with a kitchenette and pantry. Opossite of the entrance there is also a garage with a its separate entrace. On the second floor there is a private zone which consists of two children´s rooms, a bedroom and a study. On the same floor a hall, bathroom with a toilet and spa are located together with the entry to a green roof. Social and private zones are oriented towards the south which offers a nice view. Vertical structures are designed from clay hollow bricks. The ceiling above the lowest level is made of clay system Heluz Miako with a concrete slab. The building is covered with warm flat roof with a slope of 3%.en
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoké učení technické v Brně. Fakulta stavebnícs
dc.rightsStandardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezenícs
dc.subjectRodinný důmcs
dc.subjectRovinný teréncs
dc.subjectVegetační střechacs
dc.subjectPlochá střechacs
dc.subjectJižní stranacs
dc.subjectDomácí wellnesscs
dc.subjectDeteached houseen
dc.subjectFlat terrainen
dc.subjectGreen roofen
dc.subjectFlat roofen
dc.subjectSouth sideen
dc.subjectSpaen
dc.titleNovostavba rodinného domucs
dc.title.alternativeNew building family houseen
dc.typeTextcs
dcterms.dateAccepted2016-06-13cs
dcterms.modified2016-08-01-14:55:28cs
thesis.disciplinePozemní stavbycs
thesis.grantorVysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. Ústav pozemního stavitelstvícs
thesis.levelBakalářskýcs
thesis.nameBc.cs
sync.item.dbid97521en
sync.item.dbtypeZPen
sync.item.insts2020.03.30 23:28:07en
sync.item.modts2020.03.30 22:25:39en
eprints.affiliatedInstitution.facultyFakulta stavebnícs
dc.contributor.refereeJaníček, Vítcs
dc.description.markAcs
dc.type.driverbachelorThesisen
dc.type.evskpbakalářská prácecs
but.committeecs
but.defencecs
but.resultpráce byla úspěšně obhájenacs
but.programStavební inženýrstvícs
but.jazykčeština (Czech)


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record