Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMakovský, Zdeněkcs
dc.contributor.authorProcházková, Gabrielacs
dc.date.accessioned2018-05-17T13:05:40Z
dc.date.available2018-05-17T13:05:40Z
dc.date.created2017cs
dc.identifier.citationPROCHÁZKOVÁ, G. Společnost nad Sázavou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2017.cs
dc.identifier.other101791cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11012/65159
dc.description.abstractPráce se zabývá rekonstrukcí objektu bývalé mateřské školy ve Žďáru nad Sázavou na komunitní centrum s několika funkčními celky. Stávající objekt je stavbou z 60. let 20 století. Parcela se nachází na hranici staré a nové zástavby - na jedné straně sídliště Stalingrad z 50. let tvořená cihlovými domy ve stylu socialistického realismu, na straně druhé nová stále se rozšiřující zástavba rodinných domů. Menší část objektu je využívána, zbytek je opuštěný. Dům je obklopený velkou zahradou, která je vymezena plotem a stromy tak, že tvoří bariéru a stavba nijak nekomunikuje s okolím. Cílem projektu je vytvořit pomocí stavebních zásahů centrum Stalingradu propojené s okolím a vytvářející prostor pro scházení komunit v této lokalitě.cs
dc.description.abstractThe aim of this project is a reconstruction of a former kindergarten building in Žďár nad Sázavou to a community center with several functional units. The existing building was bulit in 1960s. The site is located on the border of the old and new buildings – on one side, there is a Stalingrad housing estate from the 1950s built from brick houses in the socialist realism style. On the other side of the site are built new family houses, which are quickly expanding. The smaller part of the object is still used, the rest is abandoned. The house is surrounded by a large garden. The garden is defined by a fence and trees in a way, which creates a barrier, so the building does not communicate with surroundings in any way. The aim of the project is to create a centre of Stalingrad connected with surroundings and creating a meeting place for communities living in the area by using building interventions.en
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoké učení technické v Brně. Fakulta architekturycs
dc.rightsStandardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezenícs
dc.subjectkomunitní centrumcs
dc.subjectŽďár nad Sázavoucs
dc.subjectSpolečnost nad Sázavoucs
dc.subjectrekonstrukcecs
dc.subjectcommunity centeren
dc.subjectŽďár nad Sázavouen
dc.subjectSociety over the Sázavaen
dc.subjectrecontructionen
dc.titleSpolečnost nad Sázavoucs
dc.title.alternativeSociety over the Sázavaen
dc.typeTextcs
dcterms.dateAccepted2017-05-30cs
dcterms.modified2017-05-30-13:39:11cs
thesis.disciplineArchitekturacs
thesis.grantorVysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. Ústav zobrazovánícs
thesis.levelIng. arch.cs
thesis.nameIng. arch.cs
sync.item.dbid101791en
sync.item.dbtypeZPen
sync.item.insts2018.05.17 16:29:43en
sync.item.modts2018.05.17 13:11:36en
dc.contributor.refereeZoubek, Michalcs
dc.description.markCcs
dc.type.drivermasterThesisen
dc.type.evskpdiplomová prácecs


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam