Show simple item record

Society over the Sázava

dc.contributor.advisorMakovský, Zdeněkcs
dc.contributor.authorMalý, Filipcs
dc.date.accessioned2018-10-21T17:05:23Z
dc.date.available2018-10-21T17:05:23Z
dc.date.created2017cs
dc.identifier.citationMALÝ, F. Společnost nad Sázavou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2017.cs
dc.identifier.other101789cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11012/65169
dc.description.abstractPráce se zabývá rekonstrukcí objektu bývalé mateřské školy ve Žďáru nad Sázavou na komunitní centrum s několika funkčními celky. Stávající objekt je stavbou z 60. let 20 století. Parcela se nachází na hranici staré a nové zástavby - na jedné straně sídliště Stalingrad z 50. let tvořená cihlovými domy ve stylu socialistického realismu, na straně druhé nová stále se rozšiřující zástavba rodinných domů. Menší část objektu je využívána, zbytek je opuštěný. Dům je obklopený velkou zahradou, která je vymezena plotem a stromy tak, že tvoří bariéru a stavba nijak nekomunikuje s okolím. Cílem projektu je vytvořit pomocí stavebních zásahů centrum Stalingradu propojené s okolím a vytvářející prostor pro scházení komunit v této lokalitě.cs
dc.description.abstractThe aim of this project is a reconstruction of a former kindergarten building in Žďár nad Sázavou to a community center with several functional units. The existing building was bulit in 1960s. The site is located on the border of the old and new buildings – on one side, there is a Stalingrad housing estate from the 1950s built from brick houses in the socialist realism style. On the other side of the site are built new family houses, which are quickly expanding. The smaller part of the object is still used, the rest is abandoned. The house is surrounded by a large garden. The garden is defined by a fence and trees in a way, which creates a barrier, so the building does not communicate with surroundings in any way. The aim of the project is to create a centre of Stalingrad connected with surroundings and creating a meeting place for communities living in the area by using building interventions.en
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoké učení technické v Brně. Fakulta architekturycs
dc.rightsStandardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezenícs
dc.subjectŽďár nad Sázavou komunitní centrum rekonstrukce Společnost nad Sázavoucs
dc.subjectŽďár nad Sázavou Community center Reconstruction Společnost nad Sázavouen
dc.titleSpolečnost nad Sázavoucs
dc.title.alternativeSociety over the Sázavaen
dc.typeTextcs
dcterms.dateAccepted2017-05-30cs
dcterms.modified2017-05-30-13:36:45cs
thesis.disciplineArchitekturacs
thesis.grantorVysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. Ústav zobrazovánícs
thesis.levelIng. arch.cs
thesis.nameIng. arch.cs
sync.item.dbid101789en
sync.item.dbtypeZPen
sync.item.insts2020.03.31 18:28:42en
sync.item.modts2020.03.31 14:43:33en
eprints.affiliatedInstitution.facultyFakulta architekturycs
dc.contributor.refereePechman, Tomášcs
dc.description.markAcs
dc.type.drivermasterThesisen
dc.type.evskpdiplomová prácecs
but.committeeIng. arch. Pavel Rada (předseda) prof. Ing. Josef Chybík, CSc. (člen) doc. Ing. arch. Jakub Kynčl, Ph.D. (člen) Ing. arch. Roman Gale (člen) Ing. arch. Vladimír Kozumplík (člen)cs
but.defencecs
but.resultpráce byla úspěšně obhájenacs
but.programArchitektura a urbanismuscs
but.jazykčeština (Czech)


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record