• čeština
    • English
    • русский
  • English 
    • čeština
    • English
    • русский
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Ústav soudního inženýrství
  • 2017
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Ústav soudního inženýrství
  • 2017
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Analýza realitního trhu s hostinskými zařízeními v Hradci Králové

Analysis of the Real Estate Market in Restaurant Premises in Hradec Králové

Thumbnail
View/Open
final-thesis.pdf (2.856Mb)
review_99659.html (6.652Kb)
Author
Šoulová, Eva
Advisor
Lorencová, Marie
Referee
Tuscher, Martin
Grade
B
Altmetrics
Metadata
Show full item record
Abstract
Diplomová práce řeší analýzu realitního trhu s hostinskými zařízeními ve městě Hradec Králové. Cílem práce je stanovit faktory ovlivňující tržní cenu nebo tržní nájemné tohoto segmentu realitního trhu. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy související s tématem diplomové práce. Praktická část diplomové práce se sestává ze dvou částí. V první části bylo provedeno dotazníkové šetření, které probíhalo mezi provozovateli hostinských zařízení. Druhá část porovnává a vyhodnocuje databázi prodejů a pronájmů hostinských zařízení v Hradci Králové.
 
The diploma thesis deals with the analysis of the real estate market with restaurant premises in Hradec Kralove. The aim is to determine the factors influence the market price or market rent of this segment of the real estate market. The theoretical part defines basic terms related to the topic of the thesis. The practical part of the thesis consists of two parts. The first part was done a survey, which took place between the operators of restaurant premises. The second part compares and evaluates database sales and rentals of restaurant premises in Hradec Kralove.
 
Keywords
Realitní trh s hostinskými zařízeními, faktory, cena, prodej, pronájem, Hradec Králové., Real estate market with restaurant premises, factors, price, sale, rental, Hradec Králové.
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Realitní inženýrství
Composition of Committee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of defence
2017-06-20
Process of defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Analýza realitního trhu s hostinskými zařízeními v Hradci Králové. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Komise položila otázky: Kolik restauračních zařízení se nachází v Hradci Králové? Kolik bylo osloveno provozovatelů restauračních zařízení? Jak byla zahrnuta kapacita zařázení? Diplomantka na otázky odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/65581
Source
ŠOULOVÁ, E. Analýza realitního trhu s hostinskými zařízeními v Hradci Králové [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Collections
  • 2017 [132]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV