Analýza realitního trhu s hostinskými zařízeními v Hradci Králové
Analysis of the Real Estate Market in Restaurant Premises in Hradec Králové
Author
Advisor
Lorencová, MarieReferee
Tuscher, MartinGrade
BAltmetrics
Metadata
Show full item recordAbstract
Diplomová práce řeší analýzu realitního trhu s hostinskými zařízeními ve městě Hradec Králové. Cílem práce je stanovit faktory ovlivňující tržní cenu nebo tržní nájemné tohoto segmentu realitního trhu. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy související s tématem diplomové práce. Praktická část diplomové práce se sestává ze dvou částí. V první části bylo provedeno dotazníkové šetření, které probíhalo mezi provozovateli hostinských zařízení. Druhá část porovnává a vyhodnocuje databázi prodejů a pronájmů hostinských zařízení v Hradci Králové. The diploma thesis deals with the analysis of the real estate market with restaurant premises in Hradec Kralove. The aim is to determine the factors influence the market price or market rent of this segment of the real estate market. The theoretical part defines basic terms related to the topic of the thesis. The practical part of the thesis consists of two parts. The first part was done a survey, which took place between the operators of restaurant premises. The second part compares and evaluates database sales and rentals of restaurant premises in Hradec Kralove.
Keywords
Realitní trh s hostinskými zařízeními, faktory, cena, prodej, pronájem, Hradec Králové., Real estate market with restaurant premises, factors, price, sale, rental, Hradec Králové.Language
čeština (Czech)Study brunch
Realitní inženýrstvíComposition of Committee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)Date of defence
2017-06-20Process of defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Analýza realitního trhu s hostinskými zařízeními v Hradci Králové. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Komise položila otázky: Kolik restauračních zařízení se nachází v Hradci Králové? Kolik bylo osloveno provozovatelů restauračních zařízení? Jak byla zahrnuta kapacita zařázení? Diplomantka na otázky odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.Result of the defence
práce byla úspěšně obhájenaPersistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/65581Source
ŠOULOVÁ, E. Analýza realitního trhu s hostinskými zařízeními v Hradci Králové [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.Collections
- 2017 [132]