LESÁKOVÁ, B. Návrh komunikačního mixu podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. .

Posudky

Posudek vedoucího

Kaňovská, Lucie

Diplomová práce je zpracována velmi pečlivě a odpovídá požadavkům zadání. Studentka se snažila volit návrhy komunikačního mixu velmi vhodně odpovídající situaci v daném subjektu. Návrhy jsou pro majitele společnosti reálné a jednoznačně přínosné. Rovněž analýza rizik je v práci pečlivě zpracována. Studentka pracovala samostatně a aktivně.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění cíle a rozsahu zadání A
Úroveň zpracování teoretické části tj. poznatky získané studiem A
Úroveň zpracování analytické části tj. zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody B
Odborná úroveň diplomové práce B
Přínos pro praktické i teoretické využití A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 a 690-2 A
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Vacková, Světlana

Diplomová práce se zabývá návrhem komunikačního mixu restaurace, která prozatím nevyužívá téměř žádnou formu propagace. Práce je logicky členěna do tří částí, které na sebe vzájemně navazují. Ve vlastní práci byla prokázána schopnost studentky vhodně aplikovat zvolené metody. Kladně hodnotím i kvalitní formální zpracování. Domnívám se, že tato práce je zajímavým a podmětným výstupem pro majitelé podniku, a že navržená řešení budou mít skutečně praktický přínos.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Úplnost vypracování B
Zvolený přístup k řešení cíle diplomové práce B
Úroveň zpracování diplomové práce tj. originalita řešení, způsob zpracování podkladů, vstupních dat, použité metody B
Obtížnost a správnost řešení B
Přínos pro praktické i teoretické využití A
Odborná jazyková úroveň C
Písemná a grafická úprava tj. text, grafy, tabulky A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 91615