LESÁKOVÁ, B. Návrh komunikačního mixu podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. .
Diplomová práce je zpracována velmi pečlivě a odpovídá požadavkům zadání. Studentka se snažila volit návrhy komunikačního mixu velmi vhodně odpovídající situaci v daném subjektu. Návrhy jsou pro majitele společnosti reálné a jednoznačně přínosné. Rovněž analýza rizik je v práci pečlivě zpracována. Studentka pracovala samostatně a aktivně.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | ||
Úroveň zpracování teoretické části tj. poznatky získané studiem | A | ||
Úroveň zpracování analytické části tj. zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody | B | ||
Odborná úroveň diplomové práce | B | ||
Přínos pro praktické i teoretické využití | A | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 a 690-2 | A | ||
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B |
Diplomová práce se zabývá návrhem komunikačního mixu restaurace, která prozatím nevyužívá téměř žádnou formu propagace. Práce je logicky členěna do tří částí, které na sebe vzájemně navazují. Ve vlastní práci byla prokázána schopnost studentky vhodně aplikovat zvolené metody. Kladně hodnotím i kvalitní formální zpracování. Domnívám se, že tato práce je zajímavým a podmětným výstupem pro majitelé podniku, a že navržená řešení budou mít skutečně praktický přínos.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Úplnost vypracování | B | ||
Zvolený přístup k řešení cíle diplomové práce | B | ||
Úroveň zpracování diplomové práce tj. originalita řešení, způsob zpracování podkladů, vstupních dat, použité metody | B | ||
Obtížnost a správnost řešení | B | ||
Přínos pro praktické i teoretické využití | A | ||
Odborná jazyková úroveň | C | ||
Písemná a grafická úprava tj. text, grafy, tabulky | A |
eVSKP id 91615