TYDLAČKOVÁ, L. Hodnocení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Podle mého názoru diplomantka zdařile zvládla na základě teoretických znalostí a pomocí moderních metod pro měření výkonnosti podniku zhodnotit a navrhnout možná zlepšení k zvýšení výkonnosti společnosti Kraft Foods ČR, s.r.o. Diplomantka při zpracování dané problematiky pracovala iniciativně, projevovala zájem o řešenou problematiku, což je patrné i z práce a prokázala schopnost samostatného řešení zadaného problému. Úroveň práce potvrzuje její schopnost aplikovat získané poznatky.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | A | ||
Přínos a praktické využití návrhu | A | ||
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | ||
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | A | ||
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A |
eVSKP id 37635