TYDLAČKOVÁ, L. Hodnocení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Bartoš, Vojtěch

Podle mého názoru diplomantka zdařile zvládla na základě teoretických znalostí a pomocí moderních metod pro měření výkonnosti podniku zhodnotit a navrhnout možná zlepšení k zvýšení výkonnosti společnosti Kraft Foods ČR, s.r.o. Diplomantka při zpracování dané problematiky pracovala iniciativně, projevovala zájem o řešenou problematiku, což je patrné i z práce a prokázala schopnost samostatného řešení zadaného problému. Úroveň práce potvrzuje její schopnost aplikovat získané poznatky.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A
Přínos a praktické využití návrhu A
Iniciativa a samostatnost při zpracování A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A
Splnění cíle a rozsahu zadání A
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Mikula, Jozef

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 37635