HALLON, J. Návrh informačního systému pro vnitrofiremní komunikaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.

Posudky

Posudek vedoucího

Neuwirth, Bernard

Bakalářská se zaměřuje na zefektivnění komunikace zaměstnanců ve společnosti a návrhu jejich jednoduchého managementu. Dílčím cílem práce je provedení analýzy současného stavu řešené problematiky. Výstupy z analýzy autor zohlednil v návrzích funkcionalit jednotlivých obrazovek a jejich propojení. Autor pojal vývoj řešení od prvního kontaktu s klientem, přes analýzu jeho potřeb a možností až po samotný finální návrh řešení a doporučení vhodných technologií. Hlavním přínosem navrhovaného řešení je zjednodušení delegování úloh, time management a možnost přímé komunikace zaměstnanců s cílem nahradit všechny neefektivní kanály, které společnost doposud využívala. Práce je zpracována na velmi dobré úrovni.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji, včetně citací A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Šebeň, Patrik

Práca sa venuje problematike informatizácie firiem a ich vnútro firemných procesov. Študent podrobne analyzoval každodenný chod firmy a jasne popísal kde vidí možný priestor na zlepšenie. V 3. kapitole precízne spracoval návrh vlastného informačného systému, popísal fungovanie jednotlivých modulov a dodal aj grafickú predlohu. Následne sa venoval výberu vhodných technológií, kde by sa patrilo podrobnejšie popísať ich rozdiely a viac konkretizovať dôvody k uprednostneniu niektorej z nich. Pozitívne hodnotím analýzu ekonomického dopadu takejto investície na firmu. Celkovo hodnotím prácu ako výbornú a odporúčam ju k obhajobe.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 118245